Toimitusehdot

Toimitusehdot ja tilausohjeet

Lyhyesti:

  • Tuotteet lähetetään nopeasti – normaalisti samana tai seuraavana päivänä. Viikonloppuna tehdyt tilaukset lähetetään maanantaina. Toimitus kestää yleensä 1-2 arkipäivää lähetyksestä. Joillakin tuotteilla on pidempi toimitusaika ja se kerrotaan silloin tuotesivulla.
  • Saat ilmoituksen antamaasi sähköpostiin, kun tilauksesi on lähetetty. Viestissä on mukana seurantakoodi.
  • Toimitustavat: Posti, Matkahuolto ja kotiintoimitus.
  • Tilauksilla on normaali 14 päivän palautusoikeus

Yhteydenotto

Saat meihin yhteyden sähköpostilla [email protected] tai puhelimella 010 320 9121 (arkisin klo 9-16). Jos otat yhteyttä sähköpostilla, kerro tilauksessa oleva nimi ja tilauksen numero.

Toimitustavat ja -maksut

  • Toimitus:  toimitusmaksu 3,90€ – ILMAINEN TOIMITUS yli 75€ tilauksille

Varmista, että puhelinnumerosi on oikein. Saat antamaasi numeroon tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

  • Nopea toimitus kotiin: hinta 11,90€

Toimitetaan perille antamaasi osoitteeseen 1-2 arkipäivän päästä. Jos tilaat ennen klo 12, toimitus on lähes aina perillä seuraavana päivänä. 

Palautus- ja vaihto-oikeus

Tuotteet voi palauttaa tai vaihtaa. Palautus- ja vaihto-oikeutta on 14 päivää siitä alkaen, kun olet tuotteet saanut. Jos tuotteet ovat käyttämättömiä, ehjiä ja alkuperäispakkauksessaan, palautamme tuotteiden hinnan sinulle. Me maksamme palautuslähetyksen.

Katso täältä tarkemmat Palautusohjeet.

Voit myös halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen. Seuraa Palautusohjeita ja sovi asiakaspalvelumme kanssa vaihdosta.

Ilmoita asiakaspalveluumme [email protected], kun palautat tuotteen. Asiakaspalvelumme sopii kanssasi esim. rahojen palautuksesta. Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske digitaalisia tuotteita, joita ei niiden luonteen vuoksi voi palauttaa. Asiakaspalvelulta saat tarkat palautusohjeet minne tuotteen voi palauttaa.

Reklamaatiot

Joskus tuotteita menee rikki kuljetuksen aikana tai valmistuksessa on mennyt jotain pieleen. Tarkistamme aina varastolla pakkauksen yhteydessä, että pakkaus ovat kunnossa emmekä lähetä viallisia tai rikkinäisiä tuotteita. 

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, ilmoita asiakaspalveluumme [email protected] ennenkuin palautat tuotteen. Liitä ilmoitukseen kuva ja kertomus viasta. Se nopeuttaa asian käsittelyä. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää enintään 30 päivää, mutta käytännössä mekin haluamme hoitaa tällaiset tapaukset aina mahdollisimman nopeasti kuntoon.

Maksutavat

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail on turvallinen maksutapa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail Oy välittää maksusi meille.

Visa, Visa Electron tai MasterCard-kortti

Voit maksaa tilauksesi Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortilla. Maksaminen on turvallista ja tapahtuu SSL-suojatulla yhteydellä.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ekamarket.com toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Korttimaksuihin liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oy. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy näkyy luottokortin tiedoissa maksun saajana ja välittää maksun meille.

Paytrail Oy toimii Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille.

Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Collector lähettää laskut kerran kuukaudessa, tavallisesti tilauksesta seuraavan kuun puolivälissä, joten lasku saattaa tulla postitse huomattavasti tuotteita myöhemmin.

Jousto Lasku tai osamaksu

Jousto Lasku ja Osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voit maksaa Jousto Laskulla 20–1000 euron ja Jousto Osamaksulla 30–2000 euron ostoksia.

Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.  Lasku lähetetään sinulle, kun tuote on toimitettu.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto Laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 2,42 % kuukausikorkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Tietosuoja

Kun teet tilauksen, tietosi jäävät talteen asiakasrekisteriimme. Tämä on normaalia ja käytössä käytännössä kaikissa verkkokaupoissa. Se on myös hyödyllistä sekä sinulle että meille, koska silloin voimme tarvittaessa tarkistaa tilaukseesi liittyneet asiat pidemmänkin ajan jälkeen. Esimerkiksi palautusten ja reklamaatioiden yhteydessä löydämme tiedot helposti, muussa tapauksessa asiakkaan tulisi esittää kaikki tositteet ostosta.

Voit muokata omia tietojasi Omat tiedot -sivulta. Näet sieltä myös tilaushistoriasi. 

Lain määräämä rekisteriseloste löytyy täältä: Rekisteriseloste