MAILAPro.FI – rakkaudesta MAILAPELEIHIN!

 

Mailapro.fi on kotimainen mailapeleihin erikoistunut verkkokauppa, joka on osa Megalon Sport urheilukauppaketjua. Tarjoamme asiakkaillemme laajan ja laadukkaan valikoiman mailoja, palloja, mailalaukkuja ja muita mailapelivarusteita harrastamiseen ja kilpaurheiluun. . Meiltä saat parasta mahdollista palvelua joustavasti ja nopeasti.

Olemme asiakkaan, sinun asiallasi. Koska meillä ei ole fyysistä liikettä, vaan huipputehokas verkkokauppa, voimme keskittyä valitsemaan markkinoiden parhaat tuotteet parhaaseen hintaan. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle tuote, jota et välttämättä saa paikkakuntasi urheiluliikkeestä.

Meillä on vankka, vuosien kokemus verkkoliiketoiminnan harjoittamisesta ja ennen kaikkea liikunnasta. Me teemme työtä Megalon Sportissa ennen muuta rakkaudesta liikunnan hyväksi ja palvellaksemme sinua hyvin.

Mailapro.fi valikoimassa ovat alan huippumerkit kuten Karakal, Tecnifibre, Harrow, Kelme Padel, Set Padel, Indian Padel, Victor, Ashaway, BatPadel, FZ Forza, Vibor-A ja Dunlop. Laajentaessamme valikoimaamme valitsemme aina parhaat merkit ja tarjoamme laadukkaimmat tuotteet. Kaikki toimittajamme ovat tuotemerkkien virallisia maahantuojia ja Mailapro.fi virallinen jälleenmyyjä. Tästä syystä pystymme takaamaan laadukkaat tuotteet, nopeat toimitukset. Maahantuojan ja valmistajien takuut ovat voimassa normaalisti.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Terveisin,

Mailapro.fi väki

Megalon Finland Oy
PL 227, 90101 Oulu

Y-tunnus 2437675-8