Palautukset

Palautukset

Tarjoamme kaikille tuotteillemme Mailapro.fi tuotetakuun. Takaamme tyytyväisyytesi lupaamalla palauttaa rahat takaisin 100% mikäli et ole tyytyväinen tuotteisiin. Palautamme rahat neljäntoista (14) työpäivän sisällä mitattuna ajanhetkestä kun saamme palautetut tuotteet.

Sinulla on oikeus palauttaa tilatut, virheettömät tuotteet 14 vuorokauden sisällä tavaran toimituksesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, ehjiä ja alkuperäispakkauksessaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected], kun haluat palauttaa tuotteen. Asiakaspalvelumme ohjaa teidät lähettämään tuotteen oikeaan palautusosoitteeseen.

Ilmoita:

  • Minkä tuotteen palautat
  • Haluatko vaihtaa toiseen kokoon / tuotteeseen vai perutko tuotteen tilauksen 
  • Millä maksutavalla maksoit tuotteen
  • Tilinumerosi rahojen palautusta varten, jos maksoit verkkopankissa

Asiakaspalvelumme kanssa voit sopia, kuinka haluat menetellä takaisinmaksun kanssa. Käytännöt vaihtelevat maksutavan mukaan. Myös vaihto toiseen tuotteeseen onnistuu.

Reklamaatiot

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, ilmoita siitä viipymättä. Käsittelyn nopeuttamiseksi ota viallisesta tuotteesta kuva, jossa vika näkyy ja lähetä se asiakaspalveluumme: [email protected]. Älä palauta viallista tuotetta ennenkuin olet sopinut siitä asiakaspalvelun kanssa. Reklamaatiot käsitellään yhdessä maahantuojan tai valmistajan kanssa. 

Vaihto tai palautus 

Palauttaminen tapahtuu asiakaspalvelun teille määräämien ohjeiden mukaan. Palautuskäytännöt vaihtelevat eri tuotteiden kohdalla, kun ne tulevat eri varastoista, joten varmistathan asiakaspalvelustamme palautusohjeet kyseiselle tuotteelle.

Tuote tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa.

Mailapelivalineet.fi maksaa palautuksista koituneet kulut. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää enintään 30 päivää. Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.