Sulkapallolaukut

Näytetään kaikki 7 tulosta

Sulkapallolaukku on kannattava hankinta jokaiselle aktiiviselle harrastajalle

Sulkapallo mailakassi auttaa kantamaan mukana sulkapallomailat, sulkapallot, kengät ja muut treenivaatteet. Mailalaukut ovat suunniteltu sulkapallomailojen muotojen mukaan siten, että ne suojaavat varusteita, kuljit sitten omalle kotisalille tai treenireissulle kauemmas.

Sulkapallolaukkuja on saatavilla useassa eri koossa. Pienempiin laukkuihin mahtuu noin 6 sulkapallomailaa ja isommat sulkapallolaukut ovat suunniteltu jopa 15 mailalle. Laukkujen mailaosiot on yleensä jaettu laukun koosta riippuen kahteen tai kolmeen osaan. Erilliset osiot helpottavat erilaisten sulkapallomailojen järjestämistä laukkuun ja oikean mailan löytäminen käy huomattavasti nopeammin. Mailataskun lisäksi useimmissa mailalaukuissa on erillinen taskut kengille ja vetoketjutasku henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen. Useiden säilytystaskujen avulla tavarat pysyvät järjestyksessä ja hikiset treenivarusteet voidaan pitää pelin jälkeen erillään muista tavaroista.

120.00 sis alv 24%.
50.00 sis alv 24%.
75.00 sis alv 24%.
24.00 sis alv 24%.
65.00 sis alv 24%.
70.00 sis alv 24%.

Valitse sinun käyttöösi sopiva sulkapallolaukku

Mailalaukku kulkee mukavasti matkassa olkahihnan, kantokahvan tai kätevien olkahihnojen avulla, joiden ansiosta laukun voi heittää selkään repun tavoin. Valikoimasta löytyy myös matkalaukun mallisia sulkapallolaukkuja, jotka on suunniteltu erityisesti mailapelivälineiden kanssa matkustamista varten.
fiFinnish