MAILAPRO.FI

PÖYTÄTENNIS

Mailapro.fi auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaiset pöytätennismailat ja tarvikkeet sulkapalloon. Valikoimastamme löydät mailat ja tarvikkeet double fish huippubrändiltä.

Pöytätennis

Näytetään kaikki 8 tulosta

Pöytätennis eli pingis

Pöytätennis eli pingis on perusidealtaan samanlainen kuin tavallinen tennis, mutta pelikenttänä toimii verkolla jaettu pöytä. Palloa lyödään verkon yli siten, että se pomppaa pöydästä vastustajan puolella, johon vastustaja vastaa omalla lyönnillään. Pöytätennis on suuressa suosiossa erityisesti Euroopassa ja Aasiassa. Pöytätennis on myös virallinen olympialaji.

19.00 sis alv 24%.
6.50 sis alv 24%.
13.00 sis alv 24%.
29.00 sis alv 24%.
9.00 sis alv 24%.
13.00 sis alv 24%.
7.00 sis alv 24%.
35.00 sis alv 24%.

Pöytätennis välineet

Pingismaila (pöytätennismaila) on valmistettu puuvanerista, muodoltaan useimmiten pyöreä ja sen lavassa on molemmilla puolilla kumipinta. Kumi saa olla enintään 4mm paksu. Pöytätennismaila soveltuu eri pelityyleille pitkälti kumin paksuuden ja kitkan mukaan. Paksu kumi antaa lyöntiin enemmän hallintaa ja lyönnit lähtevät hitaammin, jonka ansiosta se on parempi vaihtoehto aloittelevalle pelaajalle. Ohut kumi antaa lyöntiin puolestaan enemmän nopeutta. Kumipinnat voivat sisältää myös näppylöitä, joilla säädellään mailan kitkaa. Pinnoitteen tekstuuri vaikuttaa pallon kierteeseen. Pingispallo (pöytätennispallo) on halkaisijaltaan 40mm ja painaa 2,7 grammaa. Kevyt ja ontto pallo on valmistettu selluloidista ja sen sisällä on kaasua. Pingispallo on yleensä väriltään oranssi tai valkoinen.
fiFinnish