Padel laukut

Näytetään kaikki 6 tulosta

Mailapro.fi padel laukut

Padel laukut helpottavat padelvälineiden kuljettamista treeneihin ja sieltä takaisin. Padel-laukussa kannat mukanasi padelmailat, padelpallot, pelikengät ja treenivaatteet siten, että ne pysyvät ehjänä ja siistissä järjestyksessä.

Mailalaukkuihin mahtuu useampi padelmaila. Padelmailojen ominaisuudet vaihtelevat hyvin paljon esimerkiksi niiden muodon ja painopisteen mukaan, mistä syystä useat pelaajat pelaavat saman pelin aikana useammalle eri mailalla. Mailojen järjestelyssä auttavat laukkujen erilliset mailaosiot, joiden ansiosta oikeat mailat löytyvät käden käänteessä.

Padel kassit sisältävät erilliset taskut pienille tavaroille kuten puhelimelle, lompakolle tai vaikka kuulokkeille. Myös pelikengille löytyy oma taskunsa, jonka ansiosta likaiset pelivaatteet voidaan pitää erillään muista tavaroista. Mailalaukut valmistetaan likaa ja hajuja hylkivistä materiaaleista, joten hien haju ei pinty laukkuun.

4.00 sis alv 24%.
24.00 sis alv 24%.
72.00 sis alv 24%.
89.00 sis alv 24%.

Valitse sinun tarpeeseesi sopiva padel laukku

Padel laukku kulkee kätevästi mukana olkahihnan, kantokahvan tai olkahihnojen avulla, joiden ansiosta laukun voi kantaa selässä repuna.
fiFinnish