MAILAPRO.FI

GRIPIT

Mailapro.fi auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaiset gripit mailapeleihin. Valikoimastamme löydät grippejä huippubrändeiltä, kuten Victor, FZ Forza, & Karakal. Olit sitten aloittelija tai ammattipelaaja meiltä löydät sinulle toimivan gripin.

Gripit

Näytetään kaikki 6 tulosta

Muistathan vaihtaa gripit aika-ajoin

Grippi on pelimailan kahvaosan ympärillä oleva tahmea ja pehmeä teippaus, jonka tarkoituksena on antaa mailaan pitävä ote ja optimoida kahvan koko pelaajalle sopivaksi. Grippi määrittää hyvin paljon miltä maila tuntuu pelatessa kädessä ja jokaisella pelaajalla onkin oma miltymyksensä gripin suhteen. Mailapro.fi valikoimasta löydät padel gripit, sulkapallo gripit, squash gripit ja paljon muita.

Grippejä on yleensä kolmea eri tyyppiä: replacement grip, overgrip ja towelgrip. Lisätietoja eri gripeistä löydät sivun alaosiosta.


Eri tyyppiset gripit

Replacement grip on tarkoitettu korvaamaan mailan alkuperäinen grippi. Ensin alkuperäinen grippi poistetaan, jonka jälkeen vaihtogrippi laitetaan vanhan tilalle. Tästä syystä vaihtogripit ovat muihin grippityyppeihin verrattuna suhteellisen paksuja. Overgrip on suunniteltu laitettavaksi alkuperäisen gripin päälle, joten se on vaihtogrippiä huomattavasti ohuempi. Ohuen muotonsa vuoksi overgrip on yleensä yksinään liian ohut laitettavaksi suoraan kahvan päälle ilman alusgrippiä. Overgripin avulla on helppo säädellä kahvan paksuutta omaan käteen sopivaksi. Towelgrip eli suomeksi froteegrippi on suunniteltu erityisesti imemään itseensä hikeä, mikä tekee siitä hyvän valinnan paljon hikoileville pelaajille. Towel gripit on valmistettu puuvillasta ja ne ovat erittäin paksuja. Froteegrippien kanssa suositellaan käytettävän grippijauhetta.
fiFinnish